logo
Кокосове масло не рафіноване
Кокосове масло не рафіноване

Кокосове масло не рафіноване

430.0

Кокосове масло використовується при виробництві кондитерських виробів. Наприклад, на його основі готують начинку для вафель. Також кокосове масло використовують для приготування маргарину. А в домашній азіатської кухні масло кокоса вважається прекрасною заправкою для овочевих страв.

Основною складовою кокосового масла є полінасичені жирні кислоти, визнані вченими життєво необхідними людині. Оскільки вони не синтезуються організмом, отримати їх можна лише ззовні. Масло кокоса – один з кращих джерел даних речовин.Крім цього склад масла кокоса може похвалитися вмістом кальцію, фосфору, а також вітамінів А, С і Е, які є цінними речовинами, що дозволяють зберегти красу і молодість.


Залиште свій відгук