logo
Нут 0.5кг
Нут 0.5кг

Нут 0.5кг

27.0

Нут – горох, що володіє безліччю корисних мікроелементів і неповторними смаковими якостями. В кулінарії нут - прекрасний дієтичний продукт. Страви з нього поширені в багатьох країнах світу. Він добре поєднується з зірою, оливи маслом, часником, лимоном. Кількість страв, в які входить нут, складно назвати. Його використовують у приготуванні перших страв, плову, смажать, варять, додають в начинку, готують солодощі. Борошно з нуту додається в тісто в хлібопекарстві. Регулярне вживання нуту зміцнює серцево-судинну систему, покращує травлення, нормалізує рівень цукру. Також нут виліковує і попереджає розвиток шкірних захворювань, покращує зір, є відмінним засобом для профілактики катаракти і глаукоми.


Категорія:

Залиште свій відгук